Antwerpen verbied de valkerij

In Antwerpen is op de gemeenteraad een nieuwe gemeentewet gestemd die elke vorm van Valkerij op zijn grondgebied verbied. Onze vogels mogen dus niet meer losvliegen, we mogen geen verdelging meer doen, we mogen ook naar geen enkele school meer gaan, geen demonstraties meer houden, geen beurzen enz enz.... Dus een totaal verbod.

Deze wet is natuurlijk er doorgedrukt door natuurpunt en vogelbescherming Vlaanderen onder het mom van gewoonweg leugens, wij zijn dus weeral niet goed voor onze vogels, wij verzorgen ze niet, wij folteren hen door ze te schoenen , Valkerij is niet meer van deze tijd volgens hen, JONGENS TOCH HET IS EEN WERELD ERFGOED en zodanig ook beschermd, dus ik denk dat dit verbod zelfs niet kan? We verbieden toch de verkoop van Antwerpse Handjes ook niet???

Wel ik denk dat 99,9% van alle roofvogel houders hun roofvogels zeer goed verzorgen, dat onze vogels meer vliegen dan die in het wild leven, ze 3 tot 4 maal langer leven dan deze die in het wild leven. Maar nee wij verkloten de natuur door de 100 tallen vogels die zogezegt ontsnappen en dan kruisen met inheemse vogels zodat er totaal nieuwe soorten ontstaan.

Deze eerste kruising moet nog gevangen worden, en al moest dit ooit gebeuren, dan stopt deze Hybride soort na het eerste nest want alle hybride zijn onvruchtbaar, een ingebouwde veiligheid van de natuur.

Het wordt tijd dat wij de bonafide roofvogelhouders, hier iets tegen gaan doen en desnoods vie de raad van state een eind maken aan deze heksenjacht van deze zogezegde natuur experten met hun leugens.

mvg Ronny